Het van oorsprong anonieme en onpersoonlijke internet wordt steeds ‘socialer’ De zogenaamde socialnetworking sites en applicaties schieten als paddenstoelen uit de grond en zelfs in de online casinowereld verschijnen steeds meer ‘community gaming’ concepten. De nieuwste toevoeging is Bingocams; Online bingospelen vanachter de webcam.

Het unieke concept is zowel simpel als geniaal. U speelt online bingo op uw computer en wanneer u een prijs wint komt u even in beeld en heeft u uw ‘ minute of fame’. Sommige spelers gaan helemaal uit hun dak van hun prijs, en ook zijn er mensen die duidelijk voorbereid met een masker op zitten of een gek dansje doen. De leukste filmpjes van winnaars zijn op de site te bekijken en zijn echt vermakelijk.

Fijn aan bingocams is dat de webcam subtiel gebruikt is. U bent niet constant te zien voor andere spelers, en het is dan ook echt schrikken als u zichzelf ineens in bereld ziet en dus realiseerd dat u wat heeft gewonnen. Overigens kunt u de webcam uitschakelen, maar het is natuurlijk leuker als iedereen hem aan laat staan.

Natuurlijk is een leuk winmoment niet het enige wat telt bij een bingosite maar ook de rest van het geheel is prima verzorgd. De site is overzichtelijk de stemmen die de bingonummer omroepen klinken prettig en het geheel wordt gezellig aan elkaar gepraat door een echte live-bingohost die ook achter de webcam zit en spelers helpt en feliciteert.

!Ook zijn alle instellingen naar wens aan te passen zodat u de stem van de host uit kunt schakelen en ervoor kunt kiezen of de winnende getallen worden omgeroepen door een man of door een vrouw. En zelfs aan het wachten is gedacht, tijdens het laden van het spel kunt u uw tijd doden door een minigame te spelen.

Op bingocams zijn er verschillende bingorooms waar de kaartprijzen varieëren van 10 cent tot 1 euro per stuk, u kunt met maximaal 20 kaarten per keer spelen. En bij elke vier kaarten die u koopt krijgt u een extra kaart gratis! Hoe meer spelers er mee doen hoe hoger de prijzen worden, en voor supersnelle volle kaarten zijn er ook nog jackpotten te winnen.

Om u kennis te laten maken met Bingocams ontvangen nieuwe spelers 2 euro helemaal gratis en alles wat u daar mee wint mag u houden. Om uit te betalen of verder mee te spelen natuurlijk, want een ding staat vast: “Begint u eenmaal met bingocams, dan komt u er nog maar moeilijk weg, het is simpelweg te leuk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *