Na platleggen pokersite door gamingautoriteit blijkt Titan Poker nieuwe veilige thuishaven voor de Europese pokerspeler

Europese pokerspelers kiezen massaal voor titanpoker om verder te spelen op een veilige plaats
Nadat gisteren de kansspellicentie van Full Tilt poker werd ingetrokken en alle activiteiten van de pokergigant daarmee ook voorlopig ten einde kwamen heeft er een ware aardverschuiving plaatsgevonden in de online pokerwereld. Miljoenen Europese pokerspelers gingen op zoek naar een nieuwe -veilige- stek om een potje te pokeren. Ze kiezen massaal voor Titan Poker.

Voor met name de professionele pokerspeler was er geen tijd te verliezen. Als je je geld met online pokeren verdiend betekend het niet in kunnen loggen op FullTilt, geen geld verdienen. Aangezien veel spelers ook hun tegoeden kwijt zijn is de nood nog hoger. Hoe zuur het sluiten van Full Tilt ook mag zijn, er moet direct doorgespeeld worden om brood op de plank te brengen.

Voor de grote meerderheid van spelers die zich niet onder de pro’s rekenen was de nood wat minder aan de man maar ook zij gingen op zoek naar een nieuwe stek voor een recreatief potje pokeren.

Dat de meeste spelers kiezen voor Titan Poker is op zijn minst opmerkelijk. Grote namen als Everest, 888 of partypoker liggen in eerste instantie meer voor de hand.

Wat de spelers zo massaal voor TitanPoker doet kiezen is niet bekend, maar wie een blik werpt op de software en de websites kan moeilijk ontkennen dat de ‘look and feel’ van beide sites erg overeenkomen. Ook kan TitanPoker als veilig aangemerkt worden aangezien deze site nooit Amerikaanse spelers heeft geaccepteerd. Derhalve hebben ze dus vrijwel niets te vrezen van de Amerikaanse justitie. Ook hebben ze niet te maken met het massaal opnemen van speeltegoeden dus je kan er vanuit gaan dat je daar met je geld wel safe zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *